Je kunt in mijn praktijk terecht voor verschillende massages

Ontspanningsmassage/Sportmassage

Door regelmatig gebruik te maken van een massage


-herstelt je lichaam sneller na inspanning,
-verbetert de doorbloeding,
-vermindert het vermoeidheidsgevoel,
-verdwijnen eventuele verhardingen in de spieren,
-wordt je ademhaling dieper en kom je volledig tot rust,
-vermindert de spierspanning door bijvoorbeeld werkdruk, verkeerde houding, stress, sporten, huishoudelijk werk.

 

kruidenstempelmassage

Bij een kruidenstempelmassage stempel je het lichaam met warme kruidenstempels. Dit heeft een verwarmend en kalmerend effect. Na het stempelen volgt een ontspannende oliemassage.

 

Hotstonemassage

Een hotstonemassage is een massage van het lichaam met afgeronde basaltstenen van ongeveer 45 graden. Ze worden verwarmd in een warmwaterbad. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Na de massage met de stenen volgt een ontspannende oliemassage met de handen en een afsluiting met een voedende bodylotion. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

De hotstonemassage is een echte verwenning voor het lichaam!

 

Ontspannende voetreflexmassage

De voetreflexmassage heeft als uitgangspunt dat de organen en zenuwen van ons lichaam terug zijn te vinden (reflecteren) in de voet. Door het masseren van de voet (en dan met name de reflexzones), wordt de bloedcirculatie in de voet en bij het corresponderende orgaan gestimuleerd en daardoor de doorstroming bevorderd. Tijdens de massage, worden beide voeten en onderbenen gemasseerd.

De massage (in combinatie met het warme voetenbadje, de geur van etherische olie en de rustige muziek), zorgt voor een algehele heerlijke ontspanning.

 

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een onderdeel van de traditionele Hawaiiaanse geneeskunde, die decennia lang werd doorgegeven van familie op familie.

Lomi Lomi wordt gegeven als een vloeiende dansende beweging met voornamelijk de onderarmen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt een ruime hoeveelheid olie gebruikt.

Tijdens de massage wordt gemasseerd met ALOHA. ALOHA betekent “levensadem”. Werken met ALOHA, betekent masseren met veel intentie en aandacht.

Je masseert vanuit je hart.

Een belangrijk verschil met de andere massagevormen die ik aanbied, is dat de ontvanger niet volledig met handdoeken wordt bedekt. Een sarong wordt zo gevouwen dat het lichaam zoveel mogelijk onbedekt is. Dit maakt het aanzienlijk gemakkelijker om de vloeiende bewegingen over het lichaam uit te voeren.

In mijn praktijk geef ik de Lomi Lomi massage alleen aan vrouwen.

 

 

 

Login Form